连通图上的距离的搜索的问题,怎么利用C语言的程序的设计的方式实现的呢

Problem Description
Matt has N friends. They are playing a game together.

Each of Matt’s friends has a magic number. In the game, Matt selects some (could be zero) of his friends. If the xor (exclusive-or) sum of the selected friends’magic numbers is no less than M , Matt wins.

Matt wants to know the number of ways to win.

Input
The first line contains only one integer T , which indicates the number of test cases.

For each test case, the first line contains two integers N, M (1 ≤ N ≤ 40, 0 ≤ M ≤ 106).

In the second line, there are N integers ki (0 ≤ ki ≤ 106), indicating the i-th friend’s magic number.

Output
For each test case, output a single line “Case #x: y”, where x is the case number (starting from 1) and y indicates the number of ways where Matt can win.

Sample Input
2
3 2
1 2 3
3 3
1 2 3

Sample Output
Case #1: 4
Case #2: 2

Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问

相似问题

2
确定连通域后在连通域内找裂缝的最大长度
1
GNS3 2.1.8版本cloud桥接到虚拟机上ping不通路由器
1
opencv 提取一个连通区域内的颜色
3
求助,外网ip已经开放端口号,内网使用telnet却无法访问
1
求一个算法,求无向连通图的两点之间最近距离,设权值都为1,考试急用,谢谢大神
1
C语言的数据结构的连通图的问题,用C语言怎么编写代码去实现?
0
并查集生成迷宫广度优先搜索最短路径时出现了问题 求大佬解答QAQ很急 拜托了!!!
1
规划一个路线,使得路线上的价值总和最大,本题可能栈溢出,怎么用C语言实现
0
数据结构的图论方面的问题,求这个图上的边的个数的和,要运用C语言技术
0
一个数据结构有关连通图生成算法的一个问题,用C语言怎么解决这个问题?
0
二维字符连通图的问题,运用C语言的知识的综合理解的实现
0
最小生成树判别多个节点之间的连通性的问题,如何利用C语言计算求解答
4
为什么scoket连接云服务器的22端口能连通,但是连接自己定义的TCP:8888等等端口就连不通
0
连通图的环的判断问题数据结构的设计,怎么利用C语言的编写形式?
0
一笔画连通的有效性的判断的问题,运用C语言的程序办法实现
0
连通图数据结构上面的一个路径的搜索的算法问题,采用C语言的程序的设计的办法
1
Hadoop0.20.2完全分布式搭载不成功,求助
0
典型网络的连通的问题的算法问题,如何采用C语言的程序的设计的方式来实现的
1
对于下面的有向图,请给出该图的(1) 强连通分量,(2) 每个顶点的入度和出度。
0
连通图上的点的可达性的判断的算法问题,怎么利用C语言的程序的设计的方式来实现的?