dongwei8729 2017-10-13 15:35
浏览 167
已采纳

在Laravel的路线内用户{id}

I need to put a id number in the middle of an URL to get this:

http://myapp.com/something/29/edit

Now, I have this:

'user_link' => ['here.i.need.to.put.my.route.with.the.number]

My number comes from $event->data->id, is there a way to "concatenate" a number in the middle of a route? Something like

'user_link' => ['something.{id}.edit]
'user_link' => ['something.'.$event->data->id .'.edit] <-- I I do that Laravel shows an error: Route [something.{107}.edit] not defined

The route in question is:

Route::get('something/{id}/edit/', 'MyController@edit')->name('something.edit');

It's possible to put a {id} in the name of the route?

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dsa1234569 2017-10-13 15:37
    关注

    You can use route() helper:

    route('something.edit', ['id' => $event->data->id])
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 stm32代码移植没反应
  • ¥15 matlab基于pde算法图像修复,为什么只能对示例图像有效
  • ¥100 连续两帧图像高速减法
  • ¥15 组策略中的计算机配置策略无法下发
  • ¥15 如何绘制动力学系统的相图
  • ¥15 对接wps接口实现获取元数据
  • ¥20 给自己本科IT专业毕业的妹m找个实习工作
  • ¥15 用友U8:向一个无法连接的网络尝试了一个套接字操作,如何解决?
  • ¥30 我的代码按理说完成了模型的搭建、训练、验证测试等工作(标签-网络|关键词-变化检测)
  • ¥50 mac mini外接显示器 画质字体模糊