dqlb38410
2017-08-14 06:08
浏览 199
已采纳

如何使用ajax在LARAVEL中获取新的CSRF令牌

I have created a form which is having a lot of fields and user can create an unlimited field in it. If a user spends more time on it CSRF token get expires and when he clicks on the submit LARAVEL return the error CSRF token mismatch. So how can I get new CSRF token by using ajax call so I can update the CSRF on a regular time of interval? I can not refresh or reload the form.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我创建了一个包含大量字段的表单,用户可以在其中创建无限字段。 如果用户花费更多时间,CSRF令牌将过期,当他点击提交LARAVEL时,返回错误CSRF令牌不匹配。 那么如何通过使用ajax调用获取新的CSRF令牌,以便我可以定期更新CSRF? 我无法刷新或重新加载表单。

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

2条回答 默认 最新

查看更多回答(1条)

相关推荐 更多相似问题