dongyirong3564 2012-08-22 08:20
浏览 480

如何在foreach / for循环中每次添加超过1个?

How do you add more than 1 each time in a foreach/for loop?

I know the basic +1 is like this:

for ($i=1;$i<$nc;$i++){

 echo $i;

}

but I need to add another element which goes up by 5 each time also

    for ($i=1;$i<$nc;$i++){

       // what ever maths to make $plus5 go up by 5 each time

       echo $i . ' - ' . $plus5;

}

so the result would be:

1 - 5
2 - 10
3 - 15
4 - 20
  • 写回答

9条回答 默认 最新

  • drxzpo70788179614 2012-08-22 08:23
    关注
     for ($i=1;$i<$nc;$i++){
    
           $b = $i*5;
    
           echo $i . ' - ' . $b . '<br/>';           
    
    }
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 wireshark抓不到vlan
  • ¥20 关于#stm32#的问题:需要指导自动酸碱滴定仪的原理图程序代码及仿真
  • ¥20 设计一款异域新娘的视频相亲软件需要哪些技术支持
  • ¥15 stata安慰剂检验作图但是真实值不出现在图上
  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来