douewei1665 2014-05-20 09:05
浏览 14
已采纳

too long

I need a help on how to redirect to a page when user is done with the submission to acceptClass.php,

So far I have this:

$('#acceptButton').click(function() {
        var myData = $('#data_field');
        $.post("acceptClass.php",{
        projectName : myData.attr("data_project"), 
        headMark : myData.attr("data_headmark"),
        id : myData.attr("data_id")
        });
   });

And my modal is:

<div class="modal-body">
                    <div class="row">
                        <div class="col-md-12">
                            <div class="form-group">
                              This is the confirmation window to PASS all the Quality Control for, <br/><br/>
                              PROJECT : <b>'.$row['PROJECT_NAME'].'</b>
                              HEADMARK : <b>'.$row['HEAD_MARK'].'</b>
                              ID : <b>'.$row['ID'].'
                            </div>
                        </div>
                    </div><br/>
                    <div class="row">
                        <div class="col-md-12">
                          <div class="form-group">
                            <textarea name="reasonForRejection" id="reasonForRejection" class="form-control" placeholder="Reason for rejection" rows="2" required></textarea>
                          </div>
                        </div>
                    </div>
                  </div>
                  <div class="modal-footer">
                    <button type="button" class="btn btn-default" data-dismiss="modal">Cancel</button>
                    <button type="button" name="rejectButton" id="rejectButton" class="btn btn-danger">Confirm REJECT!</button>
                  </div>

and I need to redirect it to the mainPage.php

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • douwan7382 2014-05-20 09:13
    关注

    U need extra argument for 'callback':

    $('#acceptButton').click(function() {
    
        var myData = $('#data_field');
    
        $.post("acceptClass.php", {
            projectName : myData.attr("data_project"), 
            headMark : myData.attr("data_headmark"),
            id : myData.attr("data_id")
        }, function callback(result) {
            // ... process result if  need
            // then redirect...
    
            window.location = 'your page url'
        });
    
    );
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题