doz59484 2016-12-30 14:54
浏览 20

会议不在laravel 5.3中工作

I am trying to create session like below code but session not working please sussgest me any soluton.

Save

$data = array(
   "id" => $row->id,
   "name" => $row->name
);

Session($data);

Fetch

Session('id');

I also tried web middleware but till the same session not working

Route::group(['middleware' => ['web']], function ()
{

});
  • 写回答

6条回答 默认 最新

  • duanmian1085 2016-12-30 14:55
    关注

    You should remove web middleware from routes to fix the problem with sessions.

    Also correct syntax for persisting data is:

    session(['key' => $data]);
    

    To get data use:

    session('key');
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 2024-五一综合模拟赛
  • ¥15 下图接收小电路,谁知道原理
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测
  • ¥15 ETLCloud 处理json多层级问题
  • ¥15 matlab中使用gurobi时报错
  • ¥15 这个主板怎么能扩出一两个sata口
  • ¥15 不是,这到底错哪儿了😭