dongqiuqiu4736 2014-03-16 01:38
浏览 51

处理html下拉表单

I have the following html drop down form:

<form method='post' action='signup.php'>$error

<span class='fieldname'>Sex</span>
<select name ="sex">
  <option value="female">Female</option>
  <option value="male">Male</option>
</select> <br />

_END;

But when I process the form in php I get a blank (no value) for $sex:

$sex = $_POST['sex'];
echo $sex;
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongzouh51192 2014-03-16 04:11
    关注

    Give us more script.Perhaps some error.I used the below code and it worked fine.

    <?php
    if(isset($_POST['sex']))
    {
    $sex = $_POST['sex'];
    echo 'Result: '.$sex;
    }
    ?>
    <form method='post' action=''>
    <span class='fieldname'>Sex</span>
    <select name ="sex">
      <option value="female">Female</option>
      <option value="male">Male</option>
    </select><input type="submit"> <br />
    </form>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 使用ue5插件narrative时如何切换关卡也保存叙事任务记录
  • ¥20 软件测试决策法疑问求解答
  • ¥15 win11 23H2删除推荐的项目,支持注册表等
  • ¥15 matlab 用yalmip搭建模型,cplex求解,线性化处理的方法
  • ¥15 qt6.6.3 基于百度云的语音识别 不会改
  • ¥15 关于#目标检测#的问题:大概就是类似后台自动检测某下架商品的库存,在他监测到该商品上架并且可以购买的瞬间点击立即购买下单
  • ¥15 神经网络怎么把隐含层变量融合到损失函数中?
  • ¥15 lingo18勾选global solver求解使用的算法
  • ¥15 全部备份安卓app数据包括密码,可以复制到另一手机上运行
  • ¥20 测距传感器数据手册i2c