dongyuji7309 2015-06-05 01:40
浏览 87
已采纳

如何将日期时间(例如:2015/06/04 22:31:25)转换为2015年1月4日

I want to transform datetime (example: 2015/06/04 22:31:25) to January, 4, 2015/Jan, 4, 2015 in php, it's possibly?

It's like in Stackoverflow...

Another example: answered Apr 11 at 14:33

Now I did think... this COULD be made with preg_replace?

Thanks in advance!

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • doumie7914 2015-06-05 01:54
    关注

    For completeness, the following should work using DateTime.

    Single Line (just to be like the rest)

    echo date_create('2015/06/04 22:31:25')->format('F j, Y');
    

    Cleaner Version (imo)

    $date = new DateTime('2015/06/04 22:31:25');
    echo $date->format('F j, Y');
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向
  • ¥15 如何用python向钉钉机器人发送可以放大的图片?
  • ¥15 matlab(相关搜索:紧聚焦)
  • ¥15 基于51单片机的厨房煤气泄露检测报警系统设计
  • ¥15 路易威登官网 里边的参数逆向
  • ¥15 Arduino无法同时连接多个hx711模块,如何解决?
  • ¥50 需求一个up主付费课程