dqcwl02022 2014-04-25 09:36
浏览 120

PHP数据库中的日期作为时间戳 - 添加X小时

I have Googled and I give up, here goes...

I have always had issues dealing with times/timestamps etc, I am trying to pull a date from my database in SQL TIMESTAMP format, this is what I have so far...

 $db = $row_rsSearch['created_date'];
 $newdate =  date("d/m/Y H:i:s", strtotime('+3 hours', $db));

What is wrong with it? I am getting a return of "31/12/1969 20:33:34" when the database is providing... 2014-04-25 02:19:53

Thanks in advance.

  • 写回答

5条回答 默认 最新

  • dongmaonao0505 2014-04-25 09:40
    关注

    Use DateTime::createFromFormat and DateTime::add

    $date = DateTime::createFromFormat('Y-m-d H:i:s', '2014-04-25 02:19:53');
    $date->add(new DateInterval('PT3H'));
    
    echo $date->format("d/m/Y H:i:s");
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 opencv图像处理,需要四个处理结果图
  • ¥15 无线移动边缘计算系统中的系统模型
  • ¥15 深度学习中的画图问题
  • ¥15 java报错:使用mybatis plus查询一个只返回一条数据的sql,却报错返回了1000多条
  • ¥15 Python报错怎么解决
  • ¥15 simulink如何调用DLL文件
  • ¥15 关于用pyqt6的项目开发该怎么把前段后端和业务层分离
  • ¥30 线性代数的问题,我真的忘了线代的知识了
  • ¥15 有谁能够把华为matebook e 高通骁龙850刷成安卓系统,或者安装安卓系统
  • ¥188 需要修改一个工具,懂得汇编的人来。