duanquannan0593 2015-08-11 10:09
浏览 30
已采纳

检查控制器的“ok”响应

I write come code with php, then i convert response in json. How i can check data from this response if ajax function. For example

$.ajax({
   method: "POST",
   dataType: "json",
   data: user,
   url: {{ path("indexAction") }}
}).done(function(data){
           if(data['ok']){  // this does not work
              var message = $('#message');
              message.css("background","white");
              message.css("display", "block");
           }
  });

If i alert(data) i have such data {"status":"ok","role":"user"}. My question is how check my data for status "ok"?

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • dongquanyu5816 2015-08-11 10:14
    关注

    Since the returned data is an json object you can check the status like this:

    if(data.status == "ok") {
    
    }
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 python的qt5界面
  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致
  • ¥15 apm2.8飞控罗盘bad health,加速度计校准失败
  • ¥15 求解O-S方程的特征值问题给出边界层布拉休斯平行流的中性曲线
  • ¥15 谁有desed数据集呀
  • ¥20 手写数字识别运行c仿真时,程序报错错误代码sim211-100