drtppp75155 2012-06-11 09:19
浏览 32
已采纳

如何使用PHP gmdate函数将00:00:23转换为00:23 [关闭]

I have this code to show video duration in my app.

$duration = 23; // seconds
$duration = gmdate("H:i:s", $duration);

The above code outputs 00:00:23 but hours field is not required since it is just 23 seconds, I would like it to show 00:23 seconds, and if the video length is more than hour for example, it should show 01:24:19

Any idea?

Thanks

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • dongpao9437 2012-06-11 09:23
    关注

    Try this:

    $duration = gmdate($duration >= 3600 ? 'H:i:s' : 'i:s', $duration);
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 微信会员卡接入微信支付商户号收款
  • ¥15 如何获取烟草零售终端数据
  • ¥15 数学建模招标中位数问题
  • ¥15 phython路径名过长报错 不知道什么问题
  • ¥15 深度学习中模型转换该怎么实现
  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向
  • ¥15 如何用python向钉钉机器人发送可以放大的图片?