drelgkxl93433 2014-04-09 14:31
浏览 123
已采纳

如何从laravel中的控制器发送json到视图?

I'm trying to make a server laravel, the idea is that given an email address and a password, you can search elusuario in the database and if there's one answer me with json. My problem is I do not know if I'm doing well

My code:

Model

Class Usuario extends Eloquent{
protected $table = 'Usuario';
}

UsuarioController

class UsuarioController extends BaseController{

public function buscarUsuario($Correo, $Contraseña){
    $usuario = Usuario::find($Correo,$Contraseña)->toJson();

    return View::make('usuario.lista', array('usuario' => $usuario));
}

} 

lista.blade.php(view/usuario)

{{$usuario}}

routes.php

Route::get('usuario/{Correo}/{Contraseña}', array('uses' => 'UsuarioController@buscarUsuario'));

I also would like to know, how can I send values ​​ls URL to see if the JSON works well?

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • ds3422222 2014-04-09 14:38
    关注

    If you just need to return a json as response:

    class UsuarioController extends BaseController {
    
        public function buscarUsuario($Correo, $Contraseña)
        {
            $usuario = Usuario::find($Correo,$Contraseña);
    
            return Response::json(array('usuario' => $usuario));
        }
    
    }
    

    If you follow the url using your browser:

    http://localhost/marsur-servidor/usuario/user@domain.com/mypassword12345
    

    If, of course, your urls start with

    http://localhost/marsur-servidor/
    

    And you should see:

    {
        usuario: {
            ...
        }
    }
    

    I'm not sure if Laravel and PHP will play nice with accents too, so you may have to change (in all of your code)

    Contraseña
    

    To

    Contrasena
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 win c++ socket
  • ¥15 CanMv K210开发板实现功能
  • ¥15 C# datagridview 栏位进度
  • ¥15 vue3页面el-table页面数据过多
  • ¥100 vue3中融入gRPC-web
  • ¥15 kali环境运行volatility分析android内存文件,缺profile
  • ¥15 写uniapp时遇到的问题
  • ¥15 vs 2008 安装遇到问题
  • ¥15 matlab有限元法求解梁带有若干弹簧质量系统的固有频率
  • ¥15 找一个网络防御专家,外包的