dongtuojuan8998 2016-08-10 19:22
浏览 24

如何在php变量中存储javascript函数值

function check_val(val) {
   document.getElementById("select_action")=val; 
   alert(val);
   return val;
}

this is my javascript function

<select name='select'  id='select'   onchange='check_val(this.value)'> 
<option value='0'><------select------></option>
<option value='4'>apple</option>
<option value='5'>mango</option>
<option value='6'>berry</option>
</select>
<?php <input type=hidden name='select' value=???> //by using javascript I need the value

this is my select tag now I want to put the values inside a hidden field

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dra8603 2016-08-10 20:03
    关注

    Pam, you don't need php at all for this, just set the value of the hidden input in your javascript function with the manipulated val

    function check_val(val) {
        val++;  // do things to val (add 1) 
        document.getElementById("hidden_input").value=val; //set value in the hidden input
        return;
    }
    

    Make sure your hidden input has an ID

    <select name="select" id="select" onchange="check_val(this.value)"> 
        <option value='0'><------select------></option>
        <option value='4'>apple</option>
        <option value='5'>mango</option>
        <option value='6'>berry</option>
    </select>
    
    <input id="hidden_input" type="hidden" name="hidden_input" value="0">
    

    On the page that you are posting to, you will access the data in PHP with

    echo $_POST['hidden_input'];
    // or
    echo $_REQUEST['hidden_input'];
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题