dscizpq790832708 2017-07-24 17:07
浏览 33
已采纳

在codeigniter中配置我的邮件常量

I want to configure my mail constants in codeigniter to use local host. any ideas on what this parameters should be. I got this constant from a demo link. Thanks in advance CONSTANT:

 define('EMAIL_FROM',                            'xxxx@gmail.com');      // e.g. email@example.com
    define('EMAIL_BCC',                             'xxxx@gmail.com');      // e.g. email@example.com
    define('FROM_NAME',                             'XXX ');    // Your system name
    define('EMAIL_PASS',                            'Your email password'); // Your email password
    define('PROTOCOL',                              'smtp');                // mail, sendmail, smtp
    define('SMTP_HOST',                             'smtp.gmail.com');      // your smtp host e.g. smtp.gmail.com
    define('SMTP_PORT',                             '25');                  // your smtp port e.g. 25, 587
    define('SMTP_USER',                             'Your smtp user');      // your smtp user
    define('SMTP_PASS',                             'Your smtp password');  // your smtp password
    define('MAIL_PATH',                             '/usr/sbin/sendmail');
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doom910730 2017-07-24 18:08
    关注
    define('EMAIL_FROM',                            'xxxxx@gmail.com');     // e.g. email@example.com
    define('EMAIL_BCC',                             'xxxxx@gmail.com');     // e.g. email@example.com
    define('FROM_NAME',                             'xxxx');    // Your system name
    define('EMAIL_PASS',                            '');    // Your email password
    define('PROTOCOL',                              'sendmail');                // mail, sendmail, smtp
    define('SMTP_HOST',                             '');        // your smtp host e.g. smtp.gmail.com
    define('SMTP_PORT',                             '');                    // your smtp port e.g. 25, 587
    define('SMTP_USER',                             '');        // your smtp user
    define('SMTP_PASS',                             '');    // your smtp password
    define('MAIL_PATH',                             '/usr/sbin/sendmail');
    

    reference Password Reset in codeigniter

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 蓝桥oj3931,请问我错在哪里
  • ¥15 买了个传感器,根据商家发的代码和步骤使用但是代码报错了不会改,有没有人可以看看
  • ¥15 关于#Java#的问题,如何解决?
  • ¥15 加热介质是液体,换热器壳侧导热系数和总的导热系数怎么算
  • ¥100 嵌入式系统基于PIC16F882和热敏电阻的数字温度计
  • ¥15 cmd cl 0x000007b
  • ¥20 BAPI_PR_CHANGE how to add account assignment information for service line
  • ¥500 火焰左右视图、视差(基于双目相机)
  • ¥100 set_link_state
  • ¥15 虚幻5 UE美术毛发渲染