drhwb470572 2017-06-15 04:00
浏览 149

在PHP文件中添加jquery

I am having a hard time trying to insert jquery code inside my PHP file. This is what I have so far.

</div>
<!-- left -->
<div class="col-lg-6 col-md-6">
  <div id="rightside">
    <img src="images/about/ab1.jpg" style="margin-left: 30px;">
  </div>

This particular code is what I want to fade in when user scrolls down.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongtou9934 2017-06-15 04:05
    关注

    Inside your php file

    <script>
    
        var lastScrollTop = 0;
        $(window).scroll(function(event){
           var st = $(this).scrollTop();
           if (st > lastScrollTop){
               $('img').fadeIn();
           }
           lastScrollTop = st;
        });
    
    </script>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于单片机的靶位控制系统
  • ¥15 AT89C51控制8位八段数码管显示时钟。
  • ¥15 真我手机蓝牙传输进度消息被关闭了,怎么打开?(关键词-消息通知)
  • ¥15 下图接收小电路,谁知道原理
  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测
  • ¥15 ETLCloud 处理json多层级问题
  • ¥15 matlab中使用gurobi时报错