doujiang2643 2016-10-14 11:46
浏览 12
已采纳

如何在应用程序和我们的网站中禁用方向横向? [重复]

This question already has an answer here:

i want to disable orientation:Landscape in our app and website using jquery. so please help me for disable in app and website.

</div>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dqyitt2954 2016-10-14 12:00
    关注

    i'm not sure it will work, but Try this

    <head>
    <style type="text/css">
    #landscape{
             position: absolute;
             top: 0px;
             left: 0px;
             background: #000000;
             width: 100%;
             height: 100%;
             display: none; 
             z-index: 20000;
             opacity: 0.9;
             margin:0 auto;
    }
    #landscape div{
    
            color: #FFFFFF;                                  
            opacity: 1;
            top: 50%;
            position: absolute;
            text-align: center;
            display: inline-block;
            width: 100%;
    }
    </style>
    <script>          
          function doOnOrientationChange()
          {
            switch(window.orientation) 
            {  
              case -90:                 
                     document.getElementById("landscape").style.display="block";
                     break;
              case 90:              
                    document.getElementById("landscape").style.display="block";                 
                    break;
             default:                   
                    document.getElementById("landscape").style.display="none";
                    break;                            
            }
          }
    
          //Listen to orientation change
          window.addEventListener('orientationchange', doOnOrientationChange);  
    
        </script>
    </head>
    <body onload="doOnOrientationChange();">
    <div id="landscape"><div>"Rotate Device to Portrait"</div></div>
    </body>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致
  • ¥15 apm2.8飞控罗盘bad health,加速度计校准失败
  • ¥15 求解O-S方程的特征值问题给出边界层布拉休斯平行流的中性曲线
  • ¥15 谁有desed数据集呀
  • ¥20 手写数字识别运行c仿真时,程序报错错误代码sim211-100
  • ¥15 关于#hadoop#的问题