dssu33392 2016-06-27 18:28
浏览 56
已采纳

如何在使用循环创建的表单中选择输入字段的值

I need to set value of text box on change from select box created using jquery

 <?php for($i=0;$i<5 ;$i++) { ?>
<select  id="<?php echo 'aaa'.$i ?>" class="<?php echo 'aaa'.$i ?>">
                    <?php for($i=0;$i<5 ;$i++) { ?>
  <option value="1112" data-xyz="dynamic_value " data-abc="dynamic_value">dynamic_value</option>
            </select>
             <input  type="hidden"  class="<?php echo 'bbb'.$i ?>" id="bbb" name="<?php echo 'bbb'.$i ?>"/>
            <input type="hidden"   class="<?php echo 'ccc'.$i ?>" name="<?php echo 'ccc'.$i ?>" id="ccc" />
                       <?php } ?>
                         <?php } ?>






            <script>
$('.aaa').change(function () {
var otherValue=$(this).find('option:selected').attr('data-xyz');
var someOtherValue=$(this).find('option:selected').attr('data-abc');
$('.bbb').val(otherValue);
$('.ccc').val(someOtherValue);
});
</script>

How to change value class bbb0-bbb5 in jquery without using loop in jquery

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongquming3255 2016-06-27 18:32
    关注

    Do not update the class names in php-loop, classes need not be unique.

    To select input:hidden elements, no need to specify ID attribute

    $('.aaa').change(function() {
      var otherValue = $(this).find('option:selected').attr('data-xyz');
      var someOtherValue = $(this).find('option:selected').attr('data-abc');
      $(this).siblings('.bbb').val(otherValue);
      $(this).siblings('.ccc').val(someOtherValue);
    });
    
    <?php for($i=0;$i<5 ;$i++) { ?>
    <select id="<?php echo 'aaa'.$i ?>" class="aaa">
      <?php for($i=0;$i<5 ;$i++) { ?>
      <option value="1112" data-xyz="dynamic_value " data-abc="dynamic_value">dynamic_value</option>
    </select>
    <input type="hidden" class="bbb" name="<?php echo 'bbb'.$i ?>" />
    <input type="hidden" class="ccc" name="<?php echo 'ccc'.$i ?>" />
    <?php } ?>
    <?php } ?>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 c语言,请帮蒟蒻写一个题的范例作参考
  • ¥15 名为“Product”的列已属于此 DataTable
  • ¥15 安卓adb backup备份应用数据失败
  • ¥15 eclipse运行项目时遇到的问题
  • ¥15 关于#c##的问题:最近需要用CAT工具Trados进行一些开发
  • ¥15 南大pa1 小游戏没有界面,并且报了如下错误,尝试过换显卡驱动,但是好像不行
  • ¥15 没有证书,nginx怎么反向代理到只能接受https的公网网站
  • ¥50 成都蓉城足球俱乐部小程序抢票
  • ¥15 yolov7训练自己的数据集
  • ¥15 esp8266与51单片机连接问题(标签-单片机|关键词-串口)(相关搜索:51单片机|单片机|测试代码)