douxuan1284 2015-11-04 12:18
浏览 66
已采纳

使用PHP添加开始日期和结束日期

I would like to know how to add in new start and end date using PHP. this is my current coding:

$startdate = date_create(); echo date_format($startdate, 'Y-m-d'); 

$enddate = date_create(); echo date_format($enddate, 'Y-m-d'); 

$actualdate= strtotime('+1 Week', $enddate); 

The end result will always be the current date and not the one that I've insert in. Please help me. Thanks

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • duanqian9593 2015-11-04 12:20
    关注

    You can try this -

    echo $startdate = date('Y-m-d'); // current date
    echo $enddate = date('Y-m-d', strtotime(' + 1 week')); // date 1 week
    

    O/P

    2015-11-04
    2015-11-11
    

    Start date manually -

        echo $startdate = date('Y-m-d', strtotime('2015-10-04')); 
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 eclipse开启服务后,网页无法打开
  • ¥30 雷达辐射源信号参考模型
  • ¥15 html+css+js如何实现这样子的效果?
  • ¥15 STM32单片机自主设计
  • ¥15 如何在node.js中或者java中给wav格式的音频编码成sil格式呢
  • ¥15 不小心不正规的开发公司导致不给我们y码,
  • ¥15 我的代码无法在vc++中运行呀,错误很多
  • ¥50 求一个win系统下运行的可自动抓取arm64架构deb安装包和其依赖包的软件。
  • ¥60 fail to initialize keyboard hotkeys through kernel.0000000000
  • ¥30 ppOCRLabel导出识别结果失败