doujiu4643 2014-01-03 23:30
浏览 29
已采纳

如何从数字中获取eBay拍卖结束时间?

I am trying to scrape information from for eBay search result

In source I see

<span class="MINUTES timeMs" timeMs="1388791906000"></span>
<span class="HOURS timeMs" timeMs="1388797706000"></span>

What format is timeMs value? I want to convert it to timestamp, but I don't recognize for what these numbers stands for?

P.S. Don't want to use eBay API!

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongyou8087 2014-01-03 23:38
    关注

    timeMs is in Unix EpochTime.

    Once timeMs is stored in $timeMs, then use the following:

    $date_time = new DateTime("@$timeMs");
    $formatted_time = $date_time->format('Y-m-d H:i:s');
    

    Also, as an alternative to using the DateTime class, you can use:

    echo date('r', $timeMs); // output as RFC 2822 date - returns local time
    echo gmdate('r', $timeMs); // returns GMT/UTC time
    

    as explained here.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥30 自适应 LMS 算法实现 FIR 最佳维纳滤波器matlab方案
  • ¥15 lingo18勾选global solver求解使用的算法
  • ¥15 全部备份安卓app数据包括密码,可以复制到另一手机上运行
  • ¥15 Python3.5 相关代码写作
  • ¥20 测距传感器数据手册i2c
  • ¥15 RPA正常跑,cmd输入cookies跑不出来
  • ¥15 求帮我调试一下freefem代码
  • ¥15 matlab代码解决,怎么运行
  • ¥15 R语言Rstudio突然无法启动
  • ¥15 关于#matlab#的问题:提取2个图像的变量作为另外一个图像像元的移动量,计算新的位置创建新的图像并提取第二个图像的变量到新的图像