duanlei7101 2019-01-22 09:43
浏览 227

为什么路由错误发送POST数据“在RouteCollection.php(第251行)”

im setting up new route that send data POST to my Controller, same POST method but not working

im using laravel 5.4

my route code :

Route::group(['prefix' => 'newsletter'], function () {
        Route::get('/', ['as' => 'newsletter.generate', 'uses' => 'Newsletter\GenerateController@index']);
        Route::get('details/{id}', ['as' => 'newsletter.details', 'uses' => 'Newsletter\GenerateController@show']);         
        Route::post('details/{id}/sendNewsletter', ['as' => 'newsletter.sendNewsletter', 'uses' => 'Newsletter\GenerateController@sendNewsletter']);
        Route::get('report', ['as' => 'newsletter.report', 'uses' => 'Newsletter\ReportController@index']);
    });

my blade code :

 <form action="{{ route('newsletter.sendNewsletter', ['id' => request()->route('id')]) }}" method="POST" id="user-form" enctype="multipart/form-data">
<div class="form-group row"> <label class="col-sm-2 form-control-label">Subjek</label>
<div class="col-sm-8"> <input type="text" name="name" class="form-control" value="" placeholder="No" required></div>

output always error "(1/1) MethodNotAllowedHttpException in RouteCollection.php (line 251)"

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongpo5264 2019-01-22 09:55
    关注

    my code error because, there is another form with 'PUT' method inside my form with 'POST' method, make laravel route confuse to choose method data

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥60 求一个简单的网页(标签-安全|关键词-上传)
  • ¥35 lstm时间序列共享单车预测,loss值优化,参数优化算法
  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图