donglu8344812 2016-01-20 07:44
浏览 6

如果Else循环PHP mysql

This is my code:

while($row = mysql_fetch_array($result))
{
    echo '<tr>';
    if($row['type'] == "product"){
    echo '<td>'.$row['item'].'<br>('.$row['price'].')</td>';
    }else{
    echo '<td>'.$row['item'].'</td>';
    }
    echo '<td>'.$row['type'].'</td>';
    echo '</tr>';        
}

What I want is when item type = product then the price will show under the item.

Example:

Item      |      type  

item1            product
($10.00)

item2            service

item3            product
($20.00)   
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongxu3029 2016-01-20 07:46
    关注

    Use this:

    while ($row = mysql_fetch_array($result)) {
        echo '<tr>';
        if ($row['type'] == "product") {
            echo '<td>' . $row['item'] . '<br>' . $row['price'] . '</td>';
        } else {
            echo '<td>' . $row['item'] . '</td>';
        }
        echo '<td>' . $row['type'] . '</td>';
        echo '</tr>';
      }
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥20 易康econgnition精度验证
  • ¥15 线程问题判断多次进入
  • ¥15 msix packaging tool打包问题
  • ¥28 微信小程序开发页面布局没问题,真机调试的时候页面布局就乱了
  • ¥15 python的qt5界面
  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致