dongmei1911 2015-04-03 19:56
浏览 11
已采纳

单击按钮后如何自动插入值

<button type="button" class="all btn btn-xs btn-danger">get all</button>
<br><br>
<tr class="item">
<td style="text-align: right; padding: 5px 15px 2px 0; ">5000</td>
<td style="padding: 3px 0 0 0;"><button type="button" class="get btn btn-xs btn-danger">get</button></td>
<td style="padding: 2px 0 2px 0; "><input id="mc" name="name['1']" data-max="5000" class="sell">  
</td>
</tr>
<br><br>  
<tr class="item">
<td style="text-align: right; padding: 5px 15px 2px 0; ">1000</td>
<td style="padding: 3px 0 0 0;"><button type="button" class="get btn btn-xs btn-danger">get</button></td>
<td style="padding: 2px 0 2px 0; "><input id="mc" name="name['2']" data-max="1000" class="sell">  
</td>
</tr>
<br><br>  
<tr class="item">
<td style="text-align: right; padding: 5px 15px 2px 0; ">8000</td>
<td style="padding: 3px 0 0 0;"><button type="button" class="get btn btn-xs btn-danger">get</button></td>
<td style="padding: 2px 0 2px 0; "><input id="mc" name="name['3']" data-max="8000" class="sell">  
</td>
</tr>

$(document).ready(function(){
    $('.buto').click(function(){
        var value = $("#mc").attr('data-max');
        $("#mc").val(value);
    });
});

how to insert amount from data-max to value=(here) after click button (class get)

and 1 button insert into all val from data-max (class all)

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douhe2305 2015-04-03 20:09
    关注

    Here is the code you need:

    $(document).ready(function(){
      //for all
      $('.all').click(function(){
        $('input.sell').each(function() {
          var value = $(this).data('max');
          $(this).val(value);
        });
      });
      // and for each
      $('button.get').click(function() {
        var $parent = $(this).parent().parent();
        var $input  = $parent.find('input:first');
        var value = $input.data('max');
        $input.val(value);
      });
    });
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 想问一下树莓派接上显示屏后出现如图所示画面,是什么问题导致的
  • ¥100 嵌入式系统基于PIC16F882和热敏电阻的数字温度计
  • ¥15 cmd cl 0x000007b
  • ¥20 BAPI_PR_CHANGE how to add account assignment information for service line
  • ¥500 火焰左右视图、视差(基于双目相机)
  • ¥100 set_link_state
  • ¥15 虚幻5 UE美术毛发渲染
  • ¥15 CVRP 图论 物流运输优化
  • ¥15 Tableau online 嵌入ppt失败
  • ¥100 支付宝网页转账系统不识别账号