普通网友 2015-03-22 02:54
浏览 577

TinyMCE编辑器setContent响应无法读取null属性

I was trying to add content to the TinyMCE textarea from MySQL. I used setContent(content), but the textarea didn't get filled with content on page refresh, and I got this error message below:

Uncaught TypeError: Cannot read property 'setContent' of null

<script src="__PUBLIC__/tinymce/tinymce.min.js"></script>
<script> tinymce.init({selector:'textarea',plugins:'code',content_css:"__PUBLIC__/custom_content.css"});
tinymce.get('textarea').setContent(content....);
</script>
<script src="__PUBLIC__/jquery-1.11.2.min.js"></script>

<textarea class="form-control" id="textarea" name="content" placeholder="content..." rows="30"></textarea>

What am I doing wrong?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongxiao1591 2015-03-22 03:32
    关注

    You are calling the tinymce.* functions too early - when the element doesn't even exist in the DOM. Place the <script> to below the <textarea> and try again.

    Alternatively, wrap your tinymce.* calls like this (also note the jQuery script placement):

    <script src="__PUBLIC__/tinymce/tinymce.min.js"></script>
    <script src="__PUBLIC__/jquery-1.11.2.min.js"></script>
    <script>
    $(document).ready(function() {
      tinymce.init({
        selector:'textarea',
        plugins:'code',
        content_css:"__PUBLIC__/custom_content.css"
      });
      tinymce.get('textarea').setContent(content....);
    });
    </script>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题