dongqiao1964 2014-06-30 04:48
浏览 174
已采纳

解析错误:语法错误,意外'$ _POST'(T_VARIABLE)...我找不到错误[关闭]

I'm trying to run this php code:

    <?php
include("misfunciones.php");
?>
<html>
    <link rel="stylesheet" href="styleinterfaz.css" type="text/css" media="screen"/>
        <body>
            <?php
            // process form
                $conexion=Conectarse();
                mysql_select_db("alpaca", $conexion);
                $validar = "SELECT * FROM articulo WHERE cod_art = '$_POST[cod_art]'";
                $resultado = mysql_query($validar);
                $ingreso = mysql_num_rows($resultado);
                if($ingreso > 0){
                    if(strlen($_POST['nro_id_trans']) == 6 AND $_POST['dia'] > 0 AND $_POST['dia'] < 32 AND $_POST['mes'] > 0 AND $_POST['mes'] < 13 AND strlen($_POST['año']) == 4 AND strlen($_POST['cod_art']) == 5 AND strcasecmp( $_POST['tipo_trans'] , "ingreso" ) == 0 OR strcasecmp( $_POST['tipo_trans'] , "egreso" ) == 0 AND $_POST['cant_art'] > 0){
                        $sql = "INSERT INTO transaccion (nro_id_trans, dia, mes, año, cod_art, tipo_trans, cant_art) ";
                        $sql.= "VALUES ('$_POST[nro_id_trans]', '$_POST[dia]', '$_POST[mes]', '$_POST[año]', '$_POST[cod_art]', '$_POST[tipo_trans]', '$_POST[cant_art]')";
                        $actualizarmes = "UPDATE cat_dem_mensual SET actualizado = 'no' WHERE mes = '"$_POST['mes']"' AND año = '"$_POST['año']"'";
                        $actualizaraño = "UPDATE cat_dem_anual SET actualizado = 'no' WHERE año = '"$_POST['año']"'"
                        mysql_query($sql, $conexion);
                        mysql_query($actualizarmes, $conexion);
                        mysql_query($actualizaraño, $conexion);
                        echo "¡Gracias! Hemos recibido sus datos.
";
                        mysql_close($conexion);
                    }
                    else{
                        echo "Algún dato ingresado no es válido. Vuelva a la Interfaz e ingrese los datos nuevamente.";
                    }
                }
                else{
                    echo "El código de artículo no existe en la base de datos.";
                }
            ?>
            <a class="button" href="interfaz.html" onclick=”#”><span>Volver a la Interfaz</span></a>
        </body>
</html>

But when I do it, the following error appears: "Parse error: syntax error, unexpected '$_POST' (T_VARIABLE) in C:** on line 18" I just can't find what it's wrong! I think it's very simple but I'm just a beginner in php.

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doudilin1225 2014-06-30 04:52
    关注

    You are missing a dot (.) which concatenates the string on line 18:

    change:

    $actualizarmes = "UPDATE cat_dem_mensual SET actualizado = 'no' WHERE mes = '"$_POST['mes']"' AND año = '"$_POST['año']"'";
    

    to

    $actualizarmes = "UPDATE cat_dem_mensual SET actualizado = 'no' WHERE mes = '".$_POST['mes']."' AND año = '".$_POST['año']."'";
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置
  • ¥15 有没有研究水声通信方面的帮我改俩matlab代码
  • ¥15 ubuntu子系统密码忘记