doumor942473 2016-07-02 07:13
浏览 12

试图序列化

 <div class="signup">
          <div class="popover-markup" >
            <span  class="trigger">
             <a href="#" class="btn btn-primary btn-sm register" role="button"><i class="fa fa-pencil" aria-hidden="true"></i> Register </a></br>
             </span>

            <div class="content hide content2" id="reg">
               <form class="form-horizontal" id="formRegister" action="#" >
               <div class="form-group form-group-md form-pic">

                <i class="fa fa-pencil-square-o fa-3x" aria-hidden="true"></i> 
              </span>
                </div>
                <div class="form-group  ">

                <div class="col-sm-12">
                 <div class="input-group margin-bottom-sm">
                  <span class="input-group-addon"><i class="fa fa-user fa-fw"></i></span>
                  <input class="form-control" type="text" name="name" id="name" required placeholder="Enter name">
                </div>
                </div>
              </div>
                 <div class="form-group">
                <div class="col-sm-12">
                 <div class="input-group margin-bottom-sm">
                  <span class="input-group-addon"><i class="fa fa-envelope-o fa-fw"></i></span>
                  <input class="form-control" type="email" name="email" id="email" required placeholder="Email address">
                </div>
                </div>
              </div>
              <div class="form-group " >
                <div class="col-sm-12">
                 <div class="input-group">
                  <span class="input-group-addon"><i class="fa fa-key fa-fw"></i></span>
                  <input class="form-control" type="password" name="password" id="password" required placeholder="Password">
                </div>
                </div>
              </div>
              <div class="form-group">
              <div class="col-sm-2">
                <button type="submit" onclick="registration()" class="btn btn-danger btn-sm register_in_button"> <i class="fa fa-pencil-square-o" aria-hidden="true"></i> Register </button>
              </div>
            </div>
          </form>
      </div>
    </div>
  </div>

I want to serialize this form in jquery but it doesn't show any values, this is my jquery code

var form = $('div.content2 #formRegister').serialize();

what do i do wrong, can someone help me please?!

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • dongwei1954 2016-07-02 07:18
    关注

    Simple You can use,

    $(selector).serialize()//function
    $(".signup").serialize();
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 2020长安杯与连接网探
  • ¥15 关于#matlab#的问题:在模糊控制器中选出线路信息,在simulink中根据线路信息生成速度时间目标曲线(初速度为20m/s,15秒后减为0的速度时间图像)我想问线路信息是什么
  • ¥15 banner广告展示设置多少时间不怎么会消耗用户价值
  • ¥16 mybatis的代理对象无法通过@Autowired装填
  • ¥15 可见光定位matlab仿真
  • ¥15 arduino 四自由度机械臂
  • ¥15 wordpress 产品图片 GIF 没法显示
  • ¥15 求三国群英传pl国战时间的修改方法
  • ¥15 matlab代码代写,需写出详细代码,代价私
  • ¥15 ROS系统搭建请教(跨境电商用途)