dtqjbbr5283 2015-02-16 05:18
浏览 26

将YouTube视频添加到购物车页面magento

   <p>
<?php $attStuff= $_product->getData(); ?>
<?php if( !empty( $attStuff['videoid'] ) ): ?>
<iframe width="330" height="253" src="http://www.youtube.com/embed/<?php echo            $attStuff['videoid']; ?>" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
<?php endif; ?>
</p>

this code working fine for product page but not working for cart page please cheak this link

http://awesomescreenshot.com/0ae4exq0d5

please give me any solution

</div>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongpa2000 2015-02-16 09:11
    关注

    If you get product from quote item,

    $_product = $_item->getProduct();
    

    You must add to config.xml

     <global>    
        <sales>
            <quote>
                <item>
                    <product_attributes>
                        <video_id/>
                    </product_attributes>
                </item>
            </quote>
        </sales>
    </global>
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 如何用Labview在myRIO上做LCD显示?(语言-开发语言)
  • ¥15 Vue3地图和异步函数使用
  • ¥15 C++ yoloV5改写遇到的问题
  • ¥20 win11修改中文用户名路径
  • ¥15 win2012磁盘空间不足,c盘正常,d盘无法写入
  • ¥15 用土力学知识进行土坡稳定性分析与挡土墙设计
  • ¥70 PlayWright在Java上连接CDP关联本地Chrome启动失败,貌似是Windows端口转发问题
  • ¥15 帮我写一个c++工程
  • ¥30 Eclipse官网打不开,官网首页进不去,显示无法访问此页面,求解决方法
  • ¥15 关于smbclient 库的使用