dongrong3171
2015-08-15 23:59
浏览 58
已采纳

如何不为已取消选中的复选框的禁用文本区域发送数据?

I use check boxes to select several text areas. I will have a send button for inputs of selected check boxes so disabled ones wont be sent to server side.

But I cannot really figure out how to not send deselected data by coding PHP. I am not really sure, probably, I should have looked for a JS code.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我使用复选框选择多个文本区域。 我将有一个发送按钮,用于选中复选框的输入,因此禁用的复选框不会发送到服务器端。

但我无法弄清楚如何通过编码PHP来发送取消选择的数据。 我不太确定,我应该找一个JS代码。

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

2条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题