duancao2082 2013-04-12 20:32
浏览 35
已采纳

php cURL没有收到数据

I have a page a.php that uses cURL to post data to b.php page. However, when the page header to b.php, I didn't receive any POST data.

Here is my code:

$data=array();
$data['firstname']='A';
$data['lastname']='B';

$post_str='';
foreach($data as $key=>$value){
    $post_str.=$key.'='.urlencode($value).'&';  
}

$post_str=substr($post_str, 0, -1);//Remove last & from loop

$ch=curl_init();
curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, 'http://localhost/b.php');
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, TRUE);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $post_str);
curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE);

$response=curl_exec($ch);

curl_close($ch);
header('location:b.php');

b.php page

echo $_POST['firstname'];
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douweinu8562 2013-04-12 20:37
    关注

    That's because this call:

    header('location:b.php');
    

    relocates to b.php without any $_POST data.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 phython路径名过长报错 不知道什么问题
  • ¥15 深度学习中模型转换该怎么实现
  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向
  • ¥15 如何用python向钉钉机器人发送可以放大的图片?
  • ¥15 matlab(相关搜索:紧聚焦)
  • ¥15 基于51单片机的厨房煤气泄露检测报警系统设计
  • ¥15 Arduino无法同时连接多个hx711模块,如何解决?