dougong8012
2015-07-28 18:16
浏览 244
已采纳

如何将数据从mysql数据库发送到JS脚本?

My intention is to query an MySQL database using a PHP script and then send the information to JavaScript.

I know how to encode the info into the JSON and send the request to the server script.

How does the PHP script know it has been queried it should answer?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我的目的是使用PHP脚本查询MySQL数据库,然后将信息发送给JavaScript。

我知道如何将信息编码为JSON并将请求发送到服务器脚本。

PHP脚本如何知道它已被查询它应该回答 ?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

4条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题