如何将OpenID添加到php站点?

我非常喜欢StackOverflow使用OpenID进行注册。 我该如何将其添加到我的网站? 它是基于PHP的。 我去了openid.net并查看了那里的库,但是在文档或示例方面几乎找不到。</ p>
</ div>

展开原文

原文

I absolutely love StackOverflow's usage of OpenID for registration. How would I go about adding this to my site? It is PHP based. I went to openid.net and looked at the libraries there, but could find little in the way of documentation or examples.

3个回答



本教程对我之前使用PHP和OpenID工作的项目很有帮助。 它有一个示例应用程序。 </ p>

http://devzone.zend.com/article/3581 </ p>



(来源: zend.com )</ sub> </ p>
</ div>

展开原文

原文

This tutorial was helpful for a previous project I worked on using PHP and OpenID. It has an example app.

http://devzone.zend.com/article/3581

alt text
(source: zend.com)

drbhjey445647
drbhjey445647 你提供的链接很棒,谢谢
10 年多之前 回复
doulaobi7988
doulaobi7988 正是我需要的!
10 年多之前 回复



文档示例。</ p>
</ div>

展开原文

原文

dqan70724
dqan70724 谢谢你的例子!
10 年多之前 回复



OpenID很棒,但有一个很大的缺点。 我们假设我拥有Google帐户和雅虎帐户。 我将使用Google登录,然后我将尝试使用Yahoo登录。 这将是不同的帐户; 我很难记住我用于注册的openID提供商......所以,在娱乐网站上小心使用OpenID,但对开发者网站来说仍然可以。 </ p>

从Zend Framework检查OpenId类。</ p>
</ div>

展开原文

原文

OpenID is great, but have one big disadvantage. Let's imagine that I'm having Google account and Yahoo account. I will login using Google and then I will try to login using Yahoo. And it will be different accounts; it's really difficult to remember what openID provider I was using for registration... So, be careful with OpenID on entertainment websites, but it is still ok for developers websites.

Check OpenId class from Zend Framework.

douhan8009
douhan8009 对于使用电子邮件地址作为用户名的网站,如果您使用您的Gmail帐户或雅虎邮箱登录,您会忘记吗?
10 年多之前 回复
douqiao3453
douqiao3453 唯一的方法就是像stackoverflow那样做。 将“添加OpenID”按钮放入用户配置文件。
10 年多之前 回复
dongwuqi4243
dongwuqi4243 是的你可以,但你怎么知道与这些帐户相关的用户是同一个人? 如果用户删除了所有cookie - 这是不可能的。 :(
10 年多之前 回复
dream518518518
dream518518518 雅,但您可以关联两个帐户以防止这种情况。
10 年多之前 回复
Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!
立即提问