drrrdo0802
2014-12-21 17:05
浏览 50
已采纳

在特定日期安排php脚本,只需在Openshift中运行一次

I need to develop a web application to let me scheduled tasks at certain date. I have checked cron jobs and looks like is just for periodic tasks. In the other hand I just need schedule a single task at certain date without repetition.

Should I use cron jobs?

PD: a task is a php script.

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我需要开发一个Web应用程序,让我在特定日期安排任务。 我检查过 cron jobs 和看起来像 仅适用于定期任务。 另一方面,我只需要在特定日期安排单个任务而不重复。

我应该使用cron作业吗?

PD:任务是一个php脚本。

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

3条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题