duanliusong6395 2015-06-26 13:37
浏览 29
已采纳

我混合了sql和sqli命令..但这会给出错误..正确的代码是什么? [重复]

This question already has an answer here:

There's some error in this piece of code..can someone care to correct me?

$user_list=mysqli_query("SELECT 'id','username', FROM 'users' ");
    while($run_user=mysqli_fetch_array($user_list)){
        $user=$run_user['id'];
        $username=$run_user['username'];
        echo "<p><a href='send.php?user=$user'>$username</a></p>";
        }

From comments made below -

mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in D:\wamp\www\2\send.php on line 44

</div>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • doufen1890 2015-06-26 13:40
    关注

    Just replace quotes with backtick also mysqli_query need connection in your first parameter

     $user_list=mysqli_query(PASS_YOUR_CONNECTION_VARIABLE,"SELECT `id`,`username` FROM `users`");
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 pyqt6如何引用qrc文件加载里面的的资源
  • ¥15 安卓JNI项目使用lua上的问题
  • ¥20 RL+GNN解决人员排班问题时梯度消失
  • ¥15 统计大规模图中的完全子图问题
  • ¥15 使用LM2596制作降压电路,一个能运行,一个不能
  • ¥60 要数控稳压电源测试数据
  • ¥15 能帮我写下这个编程吗
  • ¥15 ikuai客户端l2tp协议链接报终止15信号和无法将p.p.p6转换为我的l2tp线路
  • ¥15 phython读取excel表格报错 ^7个 SyntaxError: invalid syntax 语句报错
  • ¥20 @microsoft/fetch-event-source 流式响应问题