doushi8186 2016-07-14 01:39
浏览 382
已采纳

将uint32转换为字符串并添加前导0

I need to convert uint32 to a string and add leading zeroes to a fixed length. How can I do that?

Here's my code:

var unixTs uint32 = 1446455472
var randomInt uint32 = 58964981
var expiredTs uint32 = 2

unixTsStr := fmt.Sprint("%010d", unixTs)
randomIntStr := fmt.Sprint("%08d", randomInt)
expiredTsStr := fmt.Sprint("%010d", expiredTs)

Output prints:

%010d1446455472
%08d58964981
%010d2

What I want is:

1446455472
58964981
0000000002

Thanks!

  • 写回答

1条回答

  • duanli0453 2016-07-14 01:42
    关注

    Use fmt.Sprintf instead of fmt.Sprint. Sprintf formats according to a format specifier. Sprint formats using the default format for each argument.

    <kbd>playground example</kbd>

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 关于#java#的问题,请各位专家解答!
  • ¥15 急matlab编程仿真二阶震荡系统
  • ¥20 TEC-9的数据通路实验
  • ¥15 ue5 .3之前好好的现在只要是激活关卡就会崩溃
  • ¥50 MATLAB实现圆柱体容器内球形颗粒堆积
  • ¥15 python如何将动态的多个子列表,拼接后进行集合的交集
  • ¥20 vitis-ai量化基于pytorch框架下的yolov5模型
  • ¥15 如何实现H5在QQ平台上的二次分享卡片效果?
  • ¥30 求解达问题(有红包)
  • ¥15 请解包一个pak文件