如何重复输出这里的数字的序列的,采用C程序的语言的设计的办法

Problem Description
Cloud gets a string which contains only lower-case letters from Miceren as a birthday gift.

Since Cloud hates repeating, if a substring can be divided into several equal strings, she will be very disgusted. For example, "abcabcabc" is very disgusting for her, but "abca" is just ok.

Now, Cloud wants to know how many non-empty substring would not disgust her. As you know, Miceren is not good at counting, can you help him?

Input
The first line contains a single integer T, indicating the number of test cases.

Each test case contains only one line, containing the string.

T is about 10.

The length of string will not exceed 100100.

Output
For each test case, print the answer.

Sample Input
1
abcabc

Sample Output
20

Csdn user default icon
上传中...
上传图片
插入图片
抄袭、复制答案,以达到刷声望分或其他目的的行为,在CSDN问答是严格禁止的,一经发现立刻封号。是时候展现真正的技术了!

相似问题

2
C++语言编程 单调递增最长子序列
13
c语言编译的最大子序列求和问题
2
给一个整数x将该数插入到序列中,并使新的序列仍然有序,如何C语言
0
C程序输出题目所要求的序列,序列中每个元素一行。如果存在两个符合要求的序列
0
大整数的连续运算步骤的问题,采用C语言,计算每个序列都要输出
0
计算第k大的数字,在序列中,采用一次遍历的算法,C语言
0
几何平方距离的判断,输出的序列式怎么算,采用C程序的方式
0
一个用C语言进行偶数求和的复习题,对于每组输入数据,输出一个平均值序列,每组输出占一行。
0
一个有关最长数字子序列方面的算法的问题?用C语言如何解决的
0
请问这个选择优化的算法问题输出序列如何是利用C语言的技术?
0
查找最大的非递减的序列的一个算法的问题采用C语言进行解答
0
算法问题序列期望权值是多少,用C语言的程序设计怎么求?
2
以实际数量求平均值。编程输出该平均值序列,采用C语言编程实现
0
寻找集合的非递减序列的算法,怎么利用C语言程序的设计办法来实现的
0
最大的二进制子序列的查找算法,运用C语言的程序的设计的原理实现
0
最短的重复子序列的寻找问题的算法,怎么使用C语言程序的设计来实现代码
0
序列上截取一个最大的和的连续数列的问题,怎么采用C程序的语言设计的办法
0
请问这个程序用c怎么写?什么时候输出的序列不是单调递增?
2
使用phtread多线程编程程序来生成Fibonacci序列 c/c++
0
寻找序列中的推断的数字,采用C程序的语言的程序设计的方式怎么做的