守望_sy 2021-11-21 18:55 采纳率: 63.2%
浏览 98
已结题

需要零花钱的朋友看过来啦,5元1道python练习题(共4道),只需要做出来就可以了

问题遇到的现象和发生背景

Given an array of integers $A[0..n-1]$ and $m$ queries $b_j$.For each query report is th number $b_j$ is one of elements in $A$.InputThe first input line contains integer $n$ ($1 \le n \le 500$).
Next line contains $n$ integer numbers $A[0..n-1]$ ($0 \le A[i] \le 1000$).The third line contains integer $m$ ($1 \le m \le 500$).
Each of next $m$ lines contains query $b_j$.OutputFor each query output FOUND if required number is in array or MISSED otherwise

输入输出

standard input
5
1 2 3 4 5
5
1
2
6
0
5
standard output
FOUND
FOUND
MISSED
MISSED
FOUND

standard input
5
1 2 1 2 1
5
1
2
1
2
3
standard output
FOUND
FOUND
FOUND
FOUND
MISSED

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • 笨鸟快飞呀 2021-11-21 19:10
    关注

    No1.

    
    len_as = input()
    len_a = int(len_as)
    str_a = input()
    a = str_a.split(' ')
    
    len_bs = input()
    len_b = int(len_bs)
    arr_b = []
    for i in range(len_b):
        str_b = input()
        arr_b.append(str_b)
    
    for i in arr_b:
        if i in a:
            print("FOUND")
        else:
            print("MISSED")
    
    5
    1 2 3 4 5
    5
    1
    2
    4
    5
    7
    FOUND
    FOUND
    FOUND
    FOUND
    MISSED
    
    

    No2.

    len_as = input()
    str_a = input()
    a = str_a.split(' ')
    
    len_bs = input()
    str_b = input()
    b = str_b.split(' ')
    
    a.extend(b)
    for i in a:
        print(i, end=' ')
    
    1
    5
    3
    1 2 3
    5 1 2 3 
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论 编辑记录
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

问题事件

  • 系统已结题 11月29日
  • 已采纳回答 11月21日
  • 赞助了问题酬金 11月21日
  • 创建了问题 11月21日

悬赏问题

  • ¥15 BP神经网络控制倒立摆
  • ¥20 要这个数学建模编程的代码 并且能完整允许出来结果 完整的过程和数据的结果
  • ¥15 html5+css和javascript有人可以帮吗?图片要怎么插入代码里面啊
  • ¥30 Unity接入微信SDK 无法开启摄像头
  • ¥20 有偿 写代码 要用特定的软件anaconda 里的jvpyter 用python3写
  • ¥20 cad图纸,chx-3六轴码垛机器人
  • ¥15 移动摄像头专网需要解vlan
  • ¥20 access多表提取相同字段数据并合并
  • ¥20 基于MSP430f5529的MPU6050驱动,求出欧拉角
  • ¥20 Java-Oj-桌布的计算