doulei2100 2014-06-23 23:31
浏览 19
已采纳

如何在没有页面刷新的情况下通过jQuery在DIV中显示PHP回显

I would like to make the PHP echo I have appear in the div "preview". I want this because I don't want the page to refresh but to make the div "formbox" disappear and to show the echo in the "preview" div.

Does someone know what I am doing wrong?

HTML

    <div id="preview"> </div>  
 <div id="formbox">
   <form id="form" method="post" action="contactengine.php">
    <label for="Name">Name:</label>
    <input type="text" name="Name" id="Name" />

    <label for="City">City:</label>
    <input type="text" name="City" id="City" />

    <label for="Email">Email:</label>
    <input type="text" name="Email" id="Email" />

    <label for="Message">Message:</label><br />
    <textarea name="Message" rows="20" cols="20" id="Message"></textarea>

    <input type="submit" name="submit" value="Submit" class="submit-button" />
   </form> 
 </div> 

jQuery

   $('document').ready(function(){
     $('#form').ajaxForm( {
            target: '#preview', 
            success: function() { 
            $('#formbox').slideUp('fast'); 
            } 
        }); 
     });

PHP

if ($success){
  echo "<h1>Thank You!";
}
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • doupingpeng7567 2014-06-23 23:33
    关注

    Just use the result.

    $('document').ready(function(){
     $('#form').ajaxForm( {
            target: '#preview', 
            success: function( result ) { 
            $('#formbox').slideUp('fast'); 
            $('#preview').html(result);
            } 
        }); 
     });
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题
  • ¥15 lna设计 源简并电感型共源放大器
  • ¥15 如何用Labview在myRIO上做LCD显示?(语言-开发语言)