dt3999 2014-04-03 11:33
浏览 9
已采纳

显示持续时间,我的阵列的价格

I want to display the prices with my array :

1, 3, 6 are the duration and 10,25,50 are the price .

Did i do something wrong ?

I cant't see the durations and the prices , i used a foreach and i declared $duration as an array .

<?php
$suscribe = array(
    'prices' => array(
        1=>10,
        3=>25,
        6=>50,
        )
    );

$suscribe=array();

foreach($suscribe as $key=>$value)
    {
    echo $key.' : '.$value.'<br>';
    } 
?>
  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • duanpaxin3531 2014-04-03 11:39
    关注

    I Can Has Cheezburger and Gautam3164 gave you correct answer. Simply change

    foreach ($suscribe['prices'] as $key=>$value) {
        echo $key.' : '.$value.'<br>';
    }
    

    Read more about array and foreach here syntax for foreach in php

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 微信会员卡接入微信支付商户号收款
  • ¥15 如何获取烟草零售终端数据
  • ¥15 数学建模招标中位数问题
  • ¥15 phython路径名过长报错 不知道什么问题
  • ¥15 深度学习中模型转换该怎么实现
  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向
  • ¥15 如何用python向钉钉机器人发送可以放大的图片?