dtd5644 2010-05-01 05:12
浏览 24
已采纳

如何使用PHP禁用基于日期的复选框?

I have iterated a table based on my query result... I have a column lastDate it contains a date value like 01/24/2010... Now i have to check the date value with the current date if currentdate is less than or equal to lastDate i have to enable the checkbox else disable it..... Any suggestion how it can be done in php...

Here is my code

 <? if(isset($comment))
 { echo '<tr><td class=table_label colspan=5>'.$comment.'</td></tr>'; } ?>
 <?php foreach($getassignmentdata as $row) { ?>
  <td align="center" class="table_label" id="txtsubdat">
   <? 
   $dd=$row['dDate'];
   if($dd=='')
   {

   }
   else
   {
   $str = $dd;
   $dd = strtotime  ( $str );
   echo date ( 'm/d/Y' , $dd );
       }  ?>
 </td>

 <td align="center">
  <input type="checkbox" name="group" id="group" 
   value="<?=$row['dAssignment_id']?>"  onclick="checkdisplay(this);"> 
</td>

<? } ?>
  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douxuanwei1980 2010-05-01 05:30
    关注

    i tried this and it worked..

    <input type="checkbox" name="group" id="group" value="<?=$row['dAssignment_id']?>" 
                    <?php 
                    $dd=$row['dDate'];
                    if($dd=='')
                    {
    
                    }
                    else
                    {
                    $str = $dd;
                    $dd = strtotime  ( $str );
                        if((date('m/d/Y')) <= (date('m/d/Y',$dd)))
                        {
                           echo 'enabled';
                        }
                         else
                         {
                           echo 'disabled';
                         }
                    }
    
                     ?> onclick="checkdisplay(this);"> 
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(1条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 msix packaging tool打包问题
  • ¥28 微信小程序开发页面布局没问题,真机调试的时候页面布局就乱了
  • ¥15 python的qt5界面
  • ¥15 无线电能传输系统MATLAB仿真问题
  • ¥50 如何用脚本实现输入法的热键设置
  • ¥20 我想使用一些网络协议或者部分协议也行,主要想实现类似于traceroute的一定步长内的路由拓扑功能
  • ¥30 深度学习,前后端连接
  • ¥15 孟德尔随机化结果不一致
  • ¥15 apm2.8飞控罗盘bad health,加速度计校准失败
  • ¥15 求解O-S方程的特征值问题给出边界层布拉休斯平行流的中性曲线