普通网友 2019-05-09 02:08
浏览 150

如何从mysql数据库中排除'0000-00-00'到下拉列表中的最小日期

I want to retrieve date from database with exclude 0000-00-00 into dropdown list. I tried using MIN() function but it show the year from zero to current year.

<?php //year

    $earliest_year = "SELECT MIN(YEAR(appl_date)) FROM table WHERE YEAR(appl_date)> '0000-00-00'";
    $latest_year = date('Y'); 

?>

    <select name="year" style="width:60px;">
    <option value=""><?php echo $latest_year;?></option>

<?php 

    foreach ( range( $latest_year, $earliest_year ) as $year ) {
          $selected = ($year == 'year') ? 'selected' : '';
          echo '<option '.$selected.' value="'.$year.'">'.$year.'</option>';
                    } 

?> 
</select>

The expected result is to show the date from minimum to current year from database.

  • 写回答

2条回答 默认 最新

  • douqianrou9079 2019-05-09 02:16
    关注

    You can try this query:

    SELECT MIN(YEAR(appl_date)) FROM table WHERE appl_date > 0
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 装 pytorch 的时候出了好多问题,遇到这种情况怎么处理?
  • ¥20 IOS游览器某宝手机网页版自动立即购买JavaScript脚本
  • ¥15 手机接入宽带网线,如何释放宽带全部速度
  • ¥30 关于#r语言#的问题:如何对R语言中mfgarch包中构建的garch-midas模型进行样本内长期波动率预测和样本外长期波动率预测
  • ¥15 ETLCloud 处理json多层级问题
  • ¥15 matlab中使用gurobi时报错
  • ¥15 这个主板怎么能扩出一两个sata口
  • ¥15 不是,这到底错哪儿了😭
  • ¥15 2020长安杯与连接网探
  • ¥15 关于#matlab#的问题:在模糊控制器中选出线路信息,在simulink中根据线路信息生成速度时间目标曲线(初速度为20m/s,15秒后减为0的速度时间图像)我想问线路信息是什么