doute7910 2016-05-07 20:25
浏览 33

从视图传递给控制器​​的值为null

The id is passing correctly but the post value is returning as empty , Please suggest with a solution what mistake i am doing here

Here is my view

 <?php for($i=0;$i<count($array['value']);$i++) { ?>
 <?php $id= $room['value'][$i]['Index'];  ?>
<ul >
   <li>
   <?php echo form_open('cont/arraylist/'.$id); ?>
   <input type="hidden" name="<?php echo 'foo'.$i ?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['foo']?>" />
   <input type="hidden" name="<?php echo 'boo'.$i?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['boo']?>" />
   <input type="hidden" name="<?php echo 'bar'.$i?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['bar']?>" />
   <input type="hidden" name="<?php echo 'baba'.$i?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['baba']?>" />                                     
   <input type="submit" />
   <?php echo form_close(); ?>
   </li>
 </ul>
 <?php } ?>

Here is My controller

function arraylist($id) 
   {
   echo $id;
   echo $this->input->post('foo'.$id); 
   echo $this->input->post('boo'.$id); 
   echo $this->input->post('bar'.$id);
    echo $this->input->post('baba'.$id);

 }
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • douzuo0711 2016-05-08 04:32
    关注

    You are trying get the input name 'foo'.$id but in view you are concatenating 'foo'.$i. This occurs to all. Do this:

    <input type="hidden" name="<?php echo 'foo'.$id ?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['foo']?>" />
    <input type="hidden" name="<?php echo 'boo'.$id?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['boo']?>" />
    <input type="hidden" name="<?php echo 'bar'.$id?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['bar']?>" />
    <input type="hidden" name="<?php echo 'baba'.$id?>" value="<?php  echo $room['value'][$i]['baba']?>" />
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 关于#matlab#的问题:在模糊控制器中选出线路信息,在simulink中根据线路信息生成速度时间目标曲线(初速度为20m/s,15秒后减为0的速度时间图像)我想问线路信息是什么
  • ¥15 banner广告展示设置多少时间不怎么会消耗用户价值
  • ¥16 mybatis的代理对象无法通过@Autowired装填
  • ¥15 可见光定位matlab仿真
  • ¥15 arduino 四自由度机械臂
  • ¥15 wordpress 产品图片 GIF 没法显示
  • ¥15 求三国群英传pl国战时间的修改方法
  • ¥15 matlab代码代写,需写出详细代码,代价私
  • ¥15 ROS系统搭建请教(跨境电商用途)
  • ¥15 AIC3204的示例代码有吗,想用AIC3204测量血氧,找不到相关的代码。