dqsong2010 2016-08-25 06:07
浏览 50
已采纳

使用存储在用户meta - Wordpress中的JS数组

I am storing an JS array in user meta. Then retrieving that array I am using below code

<input type="hidden" name= "my_array" id= "my_array" 
   value="<?php echo get_user_meta( get_current_user_id(), "ARRAY_NAME",false);?>" />

In console it shows me like this

<input id="my_array" type="hidden" value="Array" name="my_array">

Now I want to use this array in my JS code so I did this

var my_data = $("#my_array").val();
     console.log("confffi");
    console.log(my_data );
    console.log("confffi");

Output is

confffi

"Array"

confffi

How to get my JS array and use it in JS ?

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanpo7282 2016-08-25 06:20
    关注

    I'm assuming your function get_user_meta returns an array (at least from the output of your code) If that is the case, try this:

    var my_data = JSON.parse('<?php echo json_encode(get_user_meta( get_current_user_id(), "ARRAY_NAME",false));?>');
     console.log("confffi");
    console.log(my_data );
    console.log("confffi");
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置