douliaotong4944
2017-05-25 18:11
浏览 23
已采纳

在php框架中使用node js

I'm currently using the silex micro-framework on my project and recently discovered node js to include socket.io to my project. My question is, how can i use both of those technologies in my project ?

I found a few answers on the web but nothing good and I'm sure it's no big deal.

Someone to help me ?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

我目前正在我的项目中使用silex微框架,最近发现节点js包含socket.io到 我的项目。 我的问题是,我如何在我的项目中使用这两种技术?

我在网上找到了一些答案,但没什么好处的,我确定它不大 交易。

有人帮助我吗?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题