douren5490 2014-05-06 14:23
浏览 20
已采纳

使用mail发送html正文/表单内容:to function

I want to know how to attach HTML,CSS and JavaScript content to an email using the mail:to function? can it be done is JavaScript or does it need to be done in PHP? thanks in advance!

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dsadsa123111 2014-05-06 14:45
    关注

    it does need to be done in php liike this hope it helps

    <?php
     $to = "PUT_RECIPIENT_EMAIL_ADDRESS_HERE";
     $subject = "PUT_SUBJECT_HERE";
     $mail_body = '<html>
     <body bgcolor="#573A28" topmargin="25">
     Put HTML content here with variables from PHP if you like
      Variable display Example: ' . $subject . ' 
     </body>
      </html>';
     $headers  = "From:youremail@yoursite.comrn";
      $headers .= "Content-type: text/htmlrn";
    mail($to, $subject, $mail_body, $headers);
     ?>
    
    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 init i2c:2 freq:100000[MAIXPY]: find ov2640[MAIXPY]: find ov sensor是main文件哪里有问题吗
  • ¥15 运动想象脑电信号数据集.vhdr
  • ¥15 三因素重复测量数据R语句编写,不存在交互作用
  • ¥15 微信会员卡等级和折扣规则
  • ¥15 微信公众平台自制会员卡可以通过收款码收款码收款进行自动积分吗
  • ¥15 随身WiFi网络灯亮但是没有网络,如何解决?
  • ¥15 gdf格式的脑电数据如何处理matlab
  • ¥20 重新写的代码替换了之后运行hbuliderx就这样了
  • ¥100 监控抖音用户作品更新可以微信公众号提醒
  • ¥15 UE5 如何可以不渲染HDRIBackdrop背景