douyue8685 2018-09-28 12:15
浏览 7
已采纳

如何在PHP中以特定格式显示今天的下3个日期?

I am trying to print out the next 3 days from today. This code works fine but I need the dates to be in this format "2018 Sept, 29". Changing format keeps giving me errors.

<?php
// Set timezone
date_default_timezone_set('AFRICA/LAGOS');

// Start date
$date = date('Y-m-d');
// End date
$end_date = date('Y-m-d', strtotime("+3 days"));

while (strtotime($date) <= strtotime($end_date)) {
    $date=DateTime::createFromFormat('Y-m-d', $date)->modify('+1 day')->format('Y-m-d');
    echo $date.', ';
}
echo "<br><br>";
?>
  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • donglaohua1671 2018-09-28 12:20
    关注

    You can easily do it with date() and for() loop:-

    <?php
    
    date_default_timezone_set('AFRICA/LAGOS');
    
    $date = date('Y-m-d');
    for($i =1;$i<=3;$i++){
      echo $end_date = date('Y M,d', strtotime("+$i days"));
      echo PHP_EOL;
    }
    

    https://3v4l.org/YXZEe

    A bit functional approach:

    <?php
    
    function getNextDatesFromCurrentDate($how_many_dates){
        date_default_timezone_set('AFRICA/LAGOS');
    
        for($i =1;$i<=$how_many_dates;$i++){
            echo $end_date = date('Y M,d', strtotime("+$i days"));
            echo PHP_EOL;
        }
    }
    
    getNextDatesFromCurrentDate(3);
    

    https://3v4l.org/1vKVA

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 2020长安杯与连接网探
  • ¥15 关于#matlab#的问题:在模糊控制器中选出线路信息,在simulink中根据线路信息生成速度时间目标曲线(初速度为20m/s,15秒后减为0的速度时间图像)我想问线路信息是什么
  • ¥15 banner广告展示设置多少时间不怎么会消耗用户价值
  • ¥16 mybatis的代理对象无法通过@Autowired装填
  • ¥15 可见光定位matlab仿真
  • ¥15 arduino 四自由度机械臂
  • ¥15 wordpress 产品图片 GIF 没法显示
  • ¥15 求三国群英传pl国战时间的修改方法
  • ¥15 matlab代码代写,需写出详细代码,代价私
  • ¥15 ROS系统搭建请教(跨境电商用途)