dtry54612 2013-12-10 18:31
浏览 44

如何使用PHP重定向

I have a register form for member. But when member registered in my website i want automatically open wellcome.php page. I know it is header("Location: wellcome.php"); but i did it and nothing happen. What can i do? Registered is successfully But does not redirect.

 <?php 
  include("includes/connect.php");
  session_start();

     if(isset($_POST['submit_bregister'])){ 
         $name = $_POST['name'];
         $surname = $_POST['surname'];
         $email = $_POST['email'];
         $re_email = $_POST['re_email'];
         $password  = sha1($_POST['password']);
         $vergi_num = $_POST['vergi_num'];
         $sirket_kategorisi = $_POST['sirket_kategorisi'];
         $is_kategorin = $_POST['is_kategorin'];
         $ulke = $_POST['ulke'];
         $sehir = $_POST['sehir'];


       if($name==''){
           echo"<div class='error_name'>Adınız alanını boş bıraktınız!</div>";
           exit();
           }
        if($surname==''){
           echo"<div class='error_name'>Soyadınız alanını boş bıraktınız!</div>";
           exit();
           }
        if($vergi_num==''){
           echo"<div class='error_name'>Vergi numaranızı girmediniz!</div>";
           exit();
           }
        if(strlen($vergi_num)>11 || strlen($vergi_num)<0){
             echo"<div class='error_name'>Vergi numaranız en az çok 11 hane olabilir!</div>";
           exit();
            }
        if($sirket_kategorisi==''){
           echo"<div class='error_name'>Şirket Kategorisi alanını boş bırakamazsınız!</div>";
           exit();
           }
        if($is_kategorisi==''){
           echo"<div class='error_name'>İş kategoriniz alanını boş bırakamazsınız!</div>";
           exit();
           }
        if($ulke==''){
           echo"<div class='error_name'>Yaşadığınız Ülkeyi boş bırakamazsınız!</div>";
           exit();
           }
        if($sehir==''){
           echo"<div class='error_name'>Yaşadığınız Şehir alanını boş bırakamazsınız!</div>";
           exit();
           }
        if($email==''){
           echo"<div class='error_name'>E-Mail alanını boş bıraktınız!</div>";
           exit();
           }
        if($_POST['email'] !== $_POST['re_email']){
       echo"<div class='error_name'>E-Mail Adresleriniz Eşleşmiyor!</div>";
       exit();
       }
        $check_email = "SELECT * FROM users WHERE email='$email'";
        $run = mysql_query($check_email);
         if(mysql_num_rows($run)>0){
             echo "<div class='error_name'>Bu E-Mail adresi kullanımda!</div>";
             exit();
             }


            $sirket_kategorisi = (int)$sirket_kategorisi;
            $query = "SELECT is_kategorisi FROM business_category WHERE id='$sirket_kategorisi'";
            $res   = mysql_query($query);
            $row   = mysql_fetch_assoc($res);
            $sirket_kategorisi = $row['is_kategorisi'];


           $querys ="INSERT INTO `users` (`name`,`surname`,`email`, `re_email`,`password`,`vergi_num`,`sirket_kategorisi`,`is_kategorin`,`ulke`,`sehir`) 
                                 VALUES ('$name','$surname','$email', '$re_email','$password','$vergi_num','$sirket_kategorisi','$is_kategorin','$ulke','$sehir')";

           $result = mysql_query($querys) or die(mysql_error());

           if($result){

            header('Location: email');
exit;

               }
           else {

              header('Location: error');
exit;

               }

       }


?>
  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • dongyu9894 2013-12-10 18:36
    关注

    PHP doesn't allow output before header becuase it will redirect to the page straight away using header(), so there is no point outputting a message before you use it. If you try it will cause an error.

    You could, however, add in the header of that page

    <meta http-equiv="refresh" content="5;url='http://www.your-website.com/welcome.php'" />
    

    The content attr is broken down into 2 sections time(sec) and url i.e.

    content="(time in seconds) ; url='(url)'"
    

    You can change either of these, however, make sure you keep them both inside content=""

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥17 pro*C预编译“闪回查询”报错SCN不能识别
  • ¥15 微信会员卡接入微信支付商户号收款
  • ¥15 如何获取烟草零售终端数据
  • ¥15 数学建模招标中位数问题
  • ¥15 phython路径名过长报错 不知道什么问题
  • ¥15 深度学习中模型转换该怎么实现
  • ¥15 HLs设计手写数字识别程序编译通不过
  • ¥15 Stata外部命令安装问题求帮助!
  • ¥15 从键盘随机输入A-H中的一串字符串,用七段数码管方法进行绘制。提交代码及运行截图。
  • ¥15 TYPCE母转母,插入认方向