dongzhan1570 2013-11-18 10:47
浏览 197
已采纳

如何使用JQuery获取多个下拉框值

I have generated drop-down box using loop. Now I want to get all value using J-Query for pass these value for insertion through Ajax.

My HTML CODE is -

<select name="travel[]" id="travel[]"  >
     <option   value="1">Car</option>
<select>
<select name="travel[]" id="travel[]"  >
     <option   value="2">Train</option>
<select>
<select name="travel[]" id="travel[]"  >
     <option   value="3">Bus</option>
<select>

After click on Save button , how to collect all values of travel. Please Help . Thanks in Advanced.

  • 写回答

4条回答 默认 最新

  • dongren7374 2013-11-18 10:51
    关注

    You can do this:

    var data = $('select[name="travel[]"]').map(function () {
        return $(this).val();
    }).get();
    
    console.log(data);    // ["1", "2", "3"] 
    

    This will return you an array with the value for all the dropdowns.

    Fiddle demo

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(3条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 c程序不知道为什么得不到结果
  • ¥40 复杂的限制性的商函数处理
  • ¥15 程序不包含适用于入口点的静态Main方法
  • ¥15 素材场景中光线烘焙后灯光失效
  • ¥15 请教一下各位,为什么我这个没有实现模拟点击
  • ¥15 执行 virtuoso 命令后,界面没有,cadence 启动不起来
  • ¥50 comfyui下连接animatediff节点生成视频质量非常差的原因
  • ¥20 有关区间dp的问题求解
  • ¥15 多电路系统共用电源的串扰问题
  • ¥15 slam rangenet++配置