drxm72811
2011-08-02 17:03
浏览 54
已采纳

设置PHP以在freeBSD上使用MySQL? [关闭]

On my freeBSD machine i installed both php5 and mysql. Both work great independent of eachother, but not together. For example ,when running a simple mysql_connect, it says 'undefined function' Also, on the PHP info page, theres nothing concerning MySQL.

I'm thinking theres an extra step to the php installation to make it work with MySQL.

Any suggestions?

图片转代码服务由CSDN问答提供 功能建议

在我的freeBSD机器上,我安装了php5和mysql。 两者都很好地独立于彼此,但不是在一起。 例如,当运行一个简单的 mysql_connect 时,它会显示'undefined function'此外,在PHP信息页面上,没有任何关于MySQL的信息。

我认为这是php安装的一个额外步骤,使其可以与MySQL一起使用。

有任何建议吗?

  • 写回答
  • 好问题 提建议
  • 追加酬金
  • 关注问题
  • 邀请回答

1条回答 默认 最新

相关推荐 更多相似问题