dongyuan7981 2018-01-03 07:08
浏览 25

bach字段形式yii的验证客户端

I want to validate and insert multiple records from single form. I've used something like this in my form. but the validation client-side don't work. how can validate fields in view file?

<?php
 $items[]=new IpUser;
 $items[]=new IpUser;
 $items[]=new IpUser;
 $items[]=new IpUser;
?>
<div class="form">
<?php echo CHtml::beginForm(); ?>
<table>
<tr><th>Name</th><th>Price</th><th>Count</th><th>Description</th></tr>
<?php foreach($items as $i=>$item): ?>
<tr>
<td><?php echo CHtml::activeTextField($item,"[$i]domain"); ?>
<?php echo CHtml::error($item,'[$i]domain'); ?>

</td>
<td><?php echo CHtml::activeTextField($item,"[$i]url"); ?>
<?php echo CHtml::error($item,'[$i]url'); ?>

</td>
<td><?php echo CHtml::activeTextField($item,"[$i]ipv4"); ?>
<?php echo CHtml::error($item,'[$i]ipv4'); ?>

</td>
<td><?php echo CHtml::activeTextArea($item,"[$i]numberIpv4"); ?>
<?php echo CHtml::error($item,'[$i]numberIpv4'); ?>

</td>
</tr>
<?php echo CHtml::submitButton('Submit'); ?>
<?php echo CHtml::endForm(); ?>

<?php endforeach; ?>
</table>
  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • dongming4994 2018-01-03 07:12
    关注

    use cactiveform widget

    $this->beginWidget('CActiveForm', array(
    'enableClientValidation'=>true,
    'clientOptions'=>array(
        'validateOnSubmit'=>true,
    )
    );
    
    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 php 将rtmp协议转hls协议,无法播放
  • ¥15 miniconda安装不了
  • ¥20 python代码编写
  • ¥20 使用MPI广播数据遇到阻塞
  • ¥15 TinyMCE如何去掉自动弹出的“链接…”工具?
  • ¥15 微信支付转账凭证,如何解决
  • ¥15 在win10下使用指纹登录时,界面上的文字最后一个字产生换行现象
  • ¥20 使用AT89C51微控制器和MAX7219驱动器来实现0到99秒的秒表计数,有开始和暂停以及复位功能,下面有仿真图,请根据仿真图来设计c语言程序
  • ¥15 51单片机 双路ad同步采样
  • ¥15 使用xdocreport 生成word