dongxin2734 2018-06-14 10:15
浏览 93
已采纳

无法将时间戳转换为日期

I have this timestamp: 2018-06-14T10:46:52.3326036+02:00, and I want convert this to a readable datetime, so I tried the following way:

$format = "d-m-Y H:i:s";
$date = new DateTime();
$date->setTimeStamp("2018-06-14T10:46:52.3326036+02:00");
$val = $date;
echo $val;

this will return: 1970-01-01 00:33:38.000000 that's of course wrong, which mistake I did?

  • 写回答

3条回答 默认 最新

  • douchao9899 2018-06-14 10:20
    关注

    Try using the below code:

    $timestamp = "2018-06-14T10:46:52.3326036+02:00";
    $date = date('d-m-Y H:i:s', strtotime($timestamp));
    echo $date;
    

    Hope this helps.

    本回答被题主选为最佳回答 , 对您是否有帮助呢?
    评论
查看更多回答(2条)

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题
  • ¥15 lna设计 源简并电感型共源放大器
  • ¥15 如何用Labview在myRIO上做LCD显示?(语言-开发语言)