doubeng9407 2018-11-03 11:50
浏览 56

使用数据表格输入表单

I have a Datatable with form inputs.

datatable

This is how I create it

    public function getpurchasedata(Request $request)
    {
        if($request->get('orderID')){
            $id = $request->orderID;
            $orderNo = PurchaseOrder::find($id);
            $order_items = PurchaseOrderItem::where('order_id',$orderNo->order_id)
                                            ->with('material')->get();

            return DataTables::of($order_items)
                    ->addColumn('name',function($order_items){
                            $name = $order_items->material;
                            return $name['name'];
                        })->addColumn ('expdate',function($order_items){
                            return '<input type ="date" id="expdate" 
                                    name="expdate" class="form-control">';
                        })->addColumn('action', function ($order_items) {
                            $buttons ='<button id="edit" 
                                                class="btn btn-info btn-sm">
                                            <i class="far fa-edit"></i>
                                        </button>
                                        <button id="remove" 
                                                class="btn btn-danger btn-sm">
                                            <i class="far fa-trash-alt"></i>
                                        </button>';

                            return $buttons;
                        })->rawColumns(['expdate','action'])->make(true);

        }
    }

I use the following method to pass Data table values to the controller

grn_tableData:grn_table.data().toArray(),

but when i submit data using an ajax function i get html markups instead on input values for the expdate column. how can i get the real value ? explain me

output

  • 写回答

1条回答 默认 最新

  • duanditang2916 2018-11-03 12:57
    关注

    You can add a hidden column next to your expdate column. Doing this, you can get the real value after form submission.

    评论

报告相同问题?

悬赏问题

  • ¥15 基于卷积神经网络的声纹识别
  • ¥15 Python中的request,如何使用ssr节点,通过代理requests网页。本人在泰国,需要用大陆ip才能玩网页游戏,合法合规。
  • ¥100 为什么这个恒流源电路不能恒流?
  • ¥15 有偿求跨组件数据流路径图
  • ¥15 写一个方法checkPerson,入参实体类Person,出参布尔值
  • ¥15 我想咨询一下路面纹理三维点云数据处理的一些问题,上传的坐标文件里是怎么对无序点进行编号的,以及xy坐标在处理的时候是进行整体模型分片处理的吗
  • ¥15 CSAPPattacklab
  • ¥15 一直显示正在等待HID—ISP
  • ¥15 Python turtle 画图
  • ¥15 stm32开发clion时遇到的编译问题